If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги,
радвам се че освен сериозното форумно увеличаване на собствениците на 166 вече и идея за среща има.
Доста съм пропуснал през последните 6 месеца с моето отсъствие
Ще бъде интерестно да присъствам, но ще потвърдя със сигурност до 2-3 дни.
Поздрави на всички
Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Здравейте колеги,
радвам се че освен сериозното форумно увеличаване на собствениците на 166 вече и идея за среща има.
Доста съм пропуснал през последните 6 месеца с моето отсъствие
Ще бъде интерестно да присъствам, но ще потвърдя със сигурност до 2-3 дни.
Поздрави на всички
Що не се качите по петима софиянци в една кола и да си поделите разходите?
А ти що не се разходиш до София?
Е тъкмо повече хора да ви видят, пък и ще подберете някой от Пазарджик, Пловдив, Чирпан, Стара Загора...
Трябва да отида до Ямбол, да взема едната и да повлека бащата с другата, после да дойдем до София, после да се върнем до Ямбол, и после пак да се прибера в София......... Иначе на отиване се качвам на аванта при някой от вас и после се прибирам пак на аванта с някой. Хитро съм го измислил.
Що не се качите по петима софиянци в една кола и да си поделите разходите?
А ти що не се разходиш до София?
Е тъкмо повече хора да ви видят, пък и ще подберете някой от Пазарджик, Пловдив, Чирпан, Стара Загора...
Трябва да отида до Ямбол, да взема едната и да повлека бащата с другата, после да дойдем до София, после да се върнем до Ямбол, и после пак да се прибера в София......... Иначе на отиване се качвам на аванта при някой от вас и после се прибирам пак на аванта с някой. Хитро съм го измислил.
Ама ти що не казваш, че живееш в София бе? И, ако живееш тук, защо ти е кола, която стои в Ямбол? И защо трябва да водиш и двете? Не може ли просто баща ти да дойде с едната?
Моля, всеки който ще дойде със сигурност да потвърди, за да знаем бройката. И който не е от София - да казва овреме, за да може да запазим стаи и да помогнем с ориентацията, настаняването и т.н.
Comment